Een bloemetje voor de zorg

Zorgverleners AZ Lokeren
Piet, Laurens en Eric lanceerden de website www.bloemetjevoordezorg.be, waarop ze voorbije maand een oproep plaatsten om met een gift voor het goede doel zo ook een bloemetje te sponsoren aan zorgverleners. Zo gingen de azalea's van Eric, bedoeld voor de Italiaanse markt, niet verloren en staken ze zorgverleners uit de buurt een hart onder de riem. Wat een prachtig initiatief!

bloemetje voor de zorg

De plantjes van Eric konden niet meer geëxporteerd worden naar Italië door de coronacrisis. Daarom besloten Piet en Laurens om de actie bloemetje voor de zorg op te starten. Zo konden ze niet alleen sierteler Eric ondersteunen, maar ook de zorgverleners letterlijk in de bloemetjes zetten.

plantjes

Het opzet was mensen een gift te laten storten van 7 euro, waarvan de opbrengst integraal naar het goede doel ging. Voor elke gift werd er een bloemetje voorzien voor de zorg. Door het grote succes werden maar liefst 450 plantjes van Eric bezorgd aan zorgverleners van AZ Lokeren, Rusthuis Ter Meere Overmere en Rusthuis Kruyenberg Berlare.