Een trouw tussen de stropoppen

Jonas&Cecile

Een trouw tussen de stropoppen

Cecile en Jonas vierden hun mooiste dag in het bijzijn van twee originele stropoppen. En dat wil Cecile graag met ons delen in haar blog.

Mijn kennismaking met de landbouw en boerderij is gekomen doordat Jonas zijn ouders een melkveebedrijf hebben waarop Jonas regelmatig helpt. Daarnaast is Jonas secretaris bij Groene Kring Geel. Toen ik hem leerde kennen was ik wel nieuwsgierig naar het leven op en naast de boerderij. Door de activiteiten van Groene Kring Geel en het bedrijf thuis kreeg ik de kans om dit van dichtbij mee te maken en te leren kennen.

Ondertussen zijn we 4 jaar samen en zijn we zaterdag 29 augustus in het huwelijksbootje gestapt. Naar aanleiding van ons huwelijk en de actie van Groene Kring Nationaal leek het mij wel leuk om op onze trouwweide 2 stropoppen in de vorm van een bruid en bruidegom te plaatsen. Op deze manier kunnen we op een leuke manier de aandacht vestigen op het landbouwleven. Daarnaast was dit een mooie en ludieke aankondiging voor ons huwelijk dat ondanks de coronacrisis toch plaatsvond. Al is het op een andere manier dan we voorzien hadden, we hebben er mooie en leuke dag van gemaakt samen met onze familie en vrienden. De stropoppen waren tevens ons decor om foto’s te trekken, zowel van ons als van onze (beperkte) genodigden.

stropop

Hopelijk genieten jullie er net zo van als wij.

- Cecile