Deboerop

We nemen bekende foodies mee de boer op zodat zij het werk achter de producten van hun lievelingsgerecht ontdekken bij lokale boeren. Zo komen ze te weten hoeveel liefde en zorg de boeren steken in hun kraakverse producten. 

Ontdek hier wie we mee op boerenavontuur namen. 

Hakim Chatar

Hoe maak je een lekkere tajine? Met gezonde en verse producten van onze boeren natuurlijk! Dj en acteur Hakim Chatar ging de boer op en ontdekte de passie en het harde werk van pluimveehouder Stefaan en paprikakweker Guido.

Loïc Van Impe

Met verse producten van onze lokale boeren kan je de lekkerste gerechten maken. Dat vindt foodblogger en -vlogger Loïc ook! Samen gingen we de boer op om alles op te halen voor porchetta, een topper voor tijdens de feestdagen. 

Maureen

Boerendochter en presentatrice Maureen Vanherberghen ging een kijkje nemen in de tomatenserre van Kevin en bij de koeien van Bert om zo de producten te scoren voor haar lievelingsgerecht: lasagne. 

Average Rob

Average Rob houdt van stoofvlees-friet en bezocht witloofboer Mathias en akkerbouwer Philippe om te ontdekken waar die oh-zo-zalige producten vandaan komen. Hij stak er zelf de handen uit de mouwen en tovert met deze verse producten een lekkere Vlaamse klassieker op tafel. 

Sachi

Vlogger Samuel De Graef ging al skatend naar de Melkerhei om kaas, boter en eitjes te halen voor zijn favoriete toast.