De boer op met Loïc

Loic en Matthias

Ben jij op zoek naar een topgerecht voor tijdens de feestdagen? Dan is porchetta met wintergroenten misschien wel iets voor jou! Samen met foodvlogger- en blogger Loïc Van Impe gingen we langs bij varkenshouder Anton en groenteteler Matthias, want met de verse ingrediënten van onze lokale boeren worden de lekkerste gerechten gemaakt! Hoe enthousiast wordt het kooktalent van onze gepassioneerde boeren en hun topproducten? Ontdek het in de video! 

Porchetta

Wedstrijd

Ben jij ook verzot op heerlijk varkensvlees? En deel jij de liefde voor eten met 5 vrienden of familieleden? Dan heb jij geluk! We geven namelijk een etentje voor 6 personen weg bij Blend By Rauw in Hasselt. Ga snel naar onze wedstrijdpagina en vul het wedstrijdformulier in en wie weet schuif jij binnenkort je voetjes onder tafel. Veel succes! 

Ga zelf aan de slag

Zin gekregen in een lekker stuk porchetta? Loïc deelde zijn recept met ons zodat je dit heerlijke gerecht ook zelf op tafel kan toveren. 

Behind the scenes

Hoe ervaarden de twee jonge boeren het bezoekje van Loïc? En waarom vinden zij het belangrijk om mee te werken aan zo'n video? Ontdek het in onze blog!