Farm to festival pizza op WECANDANCE

Pizza's

Mark your calendars! Niet een, maar wel twee weekends lang, strijken we neer op het festivalstrand van WECANDANCE in Zeebrugge met onze Boerentrots pizza booth. Op 5, 6, 12 én 13 augustus serveert pizzaiolo Luca Fabozzi er onze farm to festival pizza. Het wordt een ode aan lokale producenten en lekkers van bij ons. 

Steffi Mercie en Jaël Ost zijn dit jaar de hosts van onze pizza booth, en selecteerden zelf de toppings voor onze pizza. Daarvoor gingen ze langs bij aubergine- en paprikabedrijf Stannuco in Wommelgem, en bij melkveebedrijf milk & more in Geel. In de serres bij tuinbouwster Jill Van Nuffelen selecteerden ze de mooiste paprika’s én aubergines. En op de boerderij van Sofie Lietaer ontdekten ze de basis van de perfecte mozzarella. De melk van hun Jerseykoeien heeft bovendien een extra milde smaak.  

Tickets vliegen de deur uit, dus wees snel en kom jouw favoriete pizza ontdekken!