Trots aan tafel op WECANDANCE
In 2021 lanceerden we de eerste editie van ‘Trots aan tafel’, waarbij 30 levensgenieters konden kennismaken met de boerenstiel en middenin een wortelveld konden proeven van (h)eerlijke lokale producten. In 2022 gingen we een stap verder en brachten we Trots aan tafel naar het festival WECANDANCE in Zeebrugge!
We organiseerden op WECANDANCE twee exclusieve brunches, gemaakt met seizoensgebonden producten van lokale boeren. Het was een memorabele festivalervaring met cocktails, een driegangenbuffet én live cooking performances van onder andere Vincent Banic (uitbater van het Antwerpse restaurant Zagreb).
Farm visit
Speciaal voor onze Trots aan tafel brunches op het festival gingen Bab Buelens en Vincent Banic (h)eerlijke ingrediënten halen op de boerderij. Ze gingen langs bij melkveehouder Jan en slateler Nico, die met veel passie hun producten voorstelden en lieten proeven. Met deze kraakverse producten van onze boeren (én nog zo veel andere producten van hier) zijn de Trots aan tafel brunches een niet te missen smaakfestijn!