WECANDANCE

De festivalgangers van WECANDANCE zijn echte foodies. En wij ook! Daarom slagen we al enkele jaren onze handen in elkaar met het festival om hun publiek te laten kennismaken met onze boeren die ook daar zorgen voor het lekkers op het bord.

Farm to Festival Pizza

Niet een, maar wel twee weekends lang, strijken we in 2023 neer op het festivalstrand van WECANDANCE in Zeebrugge met onze Boerentrots pizza booth. Op 5, 6, 12 én 13 augustus serveert pizzaiolo Luca Fabozzi er onze farm to festival pizza. Steffi Mercie en Jaël Ost zijn de hosts van onze pizza booth, en selecteerden zelf de toppings voor onze pizza. Daarvoor gingen ze langs bij twee jonge boerinnen van hier.

Trots aan tafel

2022, het jaar dat alles terug mocht! Dus ook op WECANDANCE kon iedereen terug de beentjes losgooien én ook genieten van onze exclusieve Trots aan tafel brunches. Want de liefde van de festivalganger gaat door de maag. 

Farm to table

In 2019 brachten we culinaire hoogstandjes op het festival met ingrediënten van lokale West-Vlaamse boeren. Chef-koks gingen aan de slag en toverden festivalfood op tafel om U tegen te zeggen.