3 redenen waarom Vlaamse klassiekers de max zijn

Steak Tartaar
Wij houden van Vlaamse klassiekers: steak-friet, stoofvlees, witloofrolletjes, balletjes met krieken, asperges à la flamande, vol-au-vent, steak tartaar, stoemp,... Yummy! Moet jij nog overtuigd worden? Ontdek hier drie redenen waarom deze gerechten de max zijn!

 

 

1. gemaakt met (h)eerlijke producten van hier

Deze op en top Vlaamse gerechten smaken het best met de lekkere producten van onze Vlaamse boeren. Stoofvlees met frietjes om onze boeren te steunen? Meer #Boerentrots wordt het niet.

via GIPHY

2. Het moet niet altijd moeilijk zijn

Heb je niet veel tijd om te koken? Geen nood! De recepten van deze klassiekers zijn niet moeilijk en vragen vaak ook niet veel tijd of ervaring in de keuken! Ontdek de makkelijke, maar oh zo zalige recepten in ons kookboek Bij de boer. Gebruik onze kortingscode GOESTINGBELIKE en krijg 15% korting!

via GIPHY

3. om duimen en vingers af te likken

Er kan niets tippen aan deze gerechten. Punt gemaakt, doei!

via GIPHY