Ontdek met Ines het verhaal achter het vlees

Ines

Ontdek met Ines het verhaal achter het vlees

Ines is een jonge boerin die het vleesveebedrijf van haar vader verderzet. Zij wil de consument laten zien hoe het er echt aan toegaat op een landbouwbedrijf en dat er een heel verhaal schuilt achter het stukje vlees in de supermarkt. Ze start nu ook met haar eigen vleesmerk.

Ines stamt uit een heuse boerenfamilie. Haar papa Marc en zijn broer Jan kregen van thuis uit enkele prachtbeesten en een goede voorkennis mee en bouwden zo hun eigen boerderij op met Belgische witblauwe runderen. Zij en hun koeien waren gekend in Glabbeek en omstreken. Maar het noodlot sloeg toe, toen Marc en Jan overleden. Nu is Ines de jonge boerin die de boerderij verderzet. Zij wil de consument laten zien hoe het er echt aan toegaat op een landbouwbedrijf en dat er een heel verhaal schuilt achter het stukje vlees in de supermarkt. Daarom start ze nu ook met een eigen vleesmerk.

Ines_Theunis

Ook haar mama is actief op de boerderij. Zij startte met een speelboerderij. Na 26 jaar als juf voor de klas te hebben gestaan, opende Catherine speelboerderij Ravot. Een plek waar kinderen kunnen spelen, klimmen, ravotten en tussen de dieren zitten. De kinderen noemen haar mevrouw van de koe, een bijnaam waar ze best wel trots op is.

Meer informatie vind je op https://www.boerderijfines.be/.